Massief hout design voor interieur en advies.

Interieurbouw


Interieurbouw is een prachtig vak waarin creativiteit, materialenkennis en vakmanschap centraal staan. Creativiteit om samen met de klant de mooiste en juiste oplossingen te bedenken wat zoveel mogelijk beantwoord aan de wensen van de klant. In dit vak kan je nog echt creatief zijn met originele materialen en vormgevingen, met een resultaat om trots op te zijn. Materialenkennis is belangrijk om de juiste materialen op de juist plaats toe te passen. Kwaliteit waar dit nodig is en waar het met minder toe kan het met minder doen. Ook om een meubel of interieur niet onnodig duur te maken door exclusieve materialen ergens toe te passen waar dit niet nodig is. Verder is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwste ontwikkelingen op materiaalgebied dit zowel voor de kwaliteit als originaliteit van het uiteindelijke product. Vakmanschap spreekt eigenlijk voor zich maar toch is dit noemenswaardig omdat elk interieur of meubel maatwerk is. Dit vraagt veel aandacht van bijvoorbeeld hoe gaan we het maken en het moet natuurlijk passen in de praktijk. Goed Inmeten en de situatie ter plekke bekijken voor transport en aanvoer van onderdelen is een belangrijk eerste onderdeel van het productieproces.  Ook de wijze van produceren is belangrijk, met zorg en gevoel voor materiaal en product en natuurlijk zo efficiënt mogelijk.

Voorbeelden van gerealiseerd werk:

- nieuwe inrichting voor kantoren en particulieren.                                            - balies en kasten

- wandbetimmeringen.                                                                                           - keukens      

- trappen.                                                                                                                 - klassieke lambriseringen, kozijnen en deuren.

.
Ontwerp en advies.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en adviseren van maatwerk interieurs en meubelen. We kunnen het hele traject verzorgen van inmeten tot en met plaatsen. Voor productie werken wij samen met partners waar we reeds goede ervaringen mee opgedaan hebben.

Inhuurmogelijkheden/ ZZP.
Wij verhuren ons aan andere bedrijven voor zowel kantoor- als handwerk. We kunnen bijvoorbeeld voor u calculaties en offertes maken. Ook het inmeten, maken van werktekeningen en projectleiding kunnen we voor u verzorgen. Wanneer u “handen” te kort komt in de fabriek of op de bouw kunt u ons inhuren. Neem contact met ons op zodat we het één en ander kunnen afstemmen.Voorbeeld projecten: