Massief hout design voor interieur en advies.


Massief hout design meubels.

We maken houten design meubels met een knipoog naar de natuur. Want ons motto is: “Meubels zoals de natuur die zou maken”.

Het is namelijk zo dat de natuur ons rust brengt, dus waarom niet natuurlijk vormgegeven producten in huis halen, daar worden we allemaal beter van.

En wat kunnen we nu beter toepassen dan hout. Een duurzame, hernieuwbare grondstof waarmee je praktisch alles kan maken in verschillende vormgevingen. Ook is er voor elke toepassing en stijl een geschikte houtsoort te vinden dus hout kan altijd en overal.  

Onze meubels passen uitstekend in industriële en moderne interieurs waar ze met hun natuurlijke vormgeving en hun houten (warme) uitstraling mooi kunnen contrasteren met andere meubels en verder interieur.

 

 Ieder meubel is uniek:

Onze meubels worden gemaakt uit massief hout en volledig met de hand in model gemaakt. De poten zijn drie dimensionaal gebogen, de bladen worden gelamineerd uit delen massief hout of vervaardigd uit andere gewenste materialen zoals mdf, hpl of fineer. Alles wordt strak afgewerkt en vloeiend glad geschuurd zodat er een product ontstaat met een hoog “aaibaarheids” gehalte.

De meubels  worden onzichtbaar bevestigd d.m.v. een inhaaksysteem welke in gefreesd wordt aan de achterzijde.


Advies/ inmeten/ plaatsen:

Ook willen wij graag met u meedenken om zo tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. We komen graag bij u langs en daarbij kunnen we ook de situatie goed in ogenschouw nemen en tegelijk inmetingen verrichten. Wanneer uw voorkeur uit gaat om de montage van de meubels uit handen te geven kunnen we dit ook voor u verzorgen. Kortom full service!

 

Houtsoorten:

We kunnen onze meubelen in vele gewenste houtsoorten maken. Eerste voorwaarde is natuurlijk wel dat de houtsoort geschikt moet zijn voor de toepassing. Hierin kunnen we u ook adviseren. De meest voorkomende houtsoorten die wij toepassen zijn mahonie, eiken, beuken en Amerikaans noten. Er zijn wel prijsverschillen tussen deze houtsoorten. Bij nader contact kunnen we u hierover informeren.

 

Maatwerk:

Naast de “standaard” modellen kunnen we ook maatwerk meubels maken. Dit kan een alternatief model zijn van onze standaard, natuurlijk gevormde meubels maar ook strakke meubels van hout of plaatmateriaal b.v. dressoirs, opbergkasten, tafels en dergelijke. Alles mooi afgestemd op uw wensen en passend in de omgeving. We starten met een oriënterend gesprek, bekijken de ruimte waar het meubel toegepast gaat worden, maken een offerte met tekening en na uw goedkeuring gaan we van start met de productie. 

Uw ideeën.

Natuurlijk gaan we aan de slag met uw ideeën. Als u eigen ideeën heeft voor een meubel kunt u dat kenbaar maken en wij gaan er mee aan de slag. Samen maken                                                           we een uniek meubel. 
Contact:

Voor vragen en meer informatie, stuur een mail, info@massiefhoutdesign.nl of bel Coert Bos, 06-21236806.